Ο Τεχνικός Τεχνολογίας Τροφίμων και Ποτών ασχολείται με την παραγωγή, την επεξεργασία, τη συσκευασία, τη διακίνηση και τον έλεγχο των τροφίμων
Χαρακτηριστικά Δεξιότητες
Αγάπη για το περιβάλλον και τη διατροφή
Συνεργατικότητα
Οργάνωση
Τι θα μάθεις
Να τηρείς και να εφαρμόζεις βασικούς κανόνες υγιεινής και ασφάλειας των τροφίμων στους χώρους εργασίας παρασκευής τους
Να εξοικειωθείς με τους χώρους παραγωγής, συντήρησης και διακίνησης των τροφίμων μέσα από εκπαιδευτικές επισκέψεις σε βιομηχανίες και εκθέσεις.
Να εξοικειωθείς με τη χρήση της σύγχρονης τεχνολογίας στην παρασκευή και διασφάλιση της ποιότητας ορισμένων διαδεδομένων έτοιμων τροφίμων
Που μπορείς να εργαστείς
Σε βιομηχανίες και εταιρείες τροφίμων και ποτών, (π.χ γαλακτοβιομηχανίες, οινοποιία κ.λ.π)
Σε εστιατόρια, ζαχαροπλαστεία, αρτοποιία κ.λ.π
Σε εταιρείες διακίνησης ετοίμων φαγητών (catering, ξενοδοχεία, κ.λ.π)
Διεύθυνση:
Αθηνών Πειραιώς 95
ΤΚ:
18541(ΕΛΑΪΣ)
Τηλ:
2104824277, 2104823408, 2104836840
E-mail :
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.